7 любопитни конспиративни теории за „Семейство Симпсън“

admin юли 18, 2016 Коментарите са изключени за 7 любопитни конспиративни теории за „Семейство Симпсън“ 1 296
7 любопитни конспиративни теории за „Семейство Симпсън“

Великата анимация на продуцентите Ал Джийн, Джеймс Л. Брукс, Мат Грьонинг и Сам Саймън се излъчва за първи път през 1989 г. и продължава и да се прави и до днес, натрупвайки вече 27 сезона и близо 600 епизода. При толкова харесван и дълготраен сериал като „Семейство Симпсън“, напълно нормално е феновете да дадат свобода на въображението си и да покажат своя интересен поглед върху огромното количество информация, което им е дадено в стотиците епизоди на любимата американска анимация. А защо не и за някои неща да са прави? Следните теории са  направени от запалените фенове на сериала и обясняват някои от по-необяснимите аспекти на анимацията – а някои от теориите наистина изглеждат достоверни…

1. Хоумър е в кома

В епизода от 1993 г. „So It’s Come to This: A Simpsons Clip Show“, Хоумър е ударен от вендинг машина и изпада в кома. Всичко е наред отново в края на епизода, но една скорошна фенска теория твърди, че Хоумър всъщност никога не се е събуждал от комата. Теорията се базира на промяна в тона на предаването след този епизод. Преди епизода, сюжетните линии обикновено са се центрирали около напълно нормални човешки истории като „Барт мами на теста за интелигентност“ и „Лиза е влюбена в своя учител“, но след въпросния епизод сюжетните линии започват да стават по-нереалистични. Допълнителен коз в полза на тази теория е сцена от по-ранния епизод „Homer The Heretic“, която завършва със следния разговор между Хоумър и Господ:

Хоумър: Господи, искам да те попитам нещо. Какъв е смисълът на живота?

Господ: Хоумър, не мога да ти кажа това.

Хоумър: Хайде, де!

Господ: Ще разбереш, когато умреш.

Хоумър: Не мога да чакам толкова дълго!

Господ: Не можеш да изчакаш шест месеца?

„So It’s Come to This: A Simpsons Clip Show“ (1 април 1993 г.) се излъчва шест месеца след „Homer the Heretic“ (8 октомври 1992 г.). Въпреки това, продуцентът Ал Джийн отхвърли тази теория.

homer-coma

Страници: 1 2 3 4 5 6 7

Comments are closed.