AMC сериите на Тhe Walking Dead в сравнение с комикса

admin май 15, 2016 Коментарите са изключени за AMC сериите на Тhe Walking Dead в сравнение с комикса 216
AMC сериите на Тhe Walking Dead в сравнение с комикса

Живото действие на The Walking Dead е покрило приблизително 2/3 от комиксите за шестте сезона, дали Киркман е притеснен за това?

Финалът на шестия сезон ни заведе право в събитията на стотното издание на The Walking Dead комикса, а към момента комиксите достигнаха своето 154 издание за май месец 2016. AMC сериите имат голяма преднина пред комикса, на база месечните издания на Киркман. Ако направим сравнение Game of Thrones се движи доста по-добре в това отношение.

Мога да видя как действието от #75 до #100 се развива в 8 епизода, което предизвиква у мен известно безпокойство.  Шоуто от време на време изостава двойно от комикса, като например представянето на Били и Бен по нов начин. Плюс това ние сме 54 издания наред, или по-точно 54 и половина, тъй като събитията от #100 бяха прекъснати. ..

Аз гледам на въпроса по следния начин: до сега изминаха 6 сезона, а ние достигнахме до #100 с комикса. На нас няма да ни трябват 6 години, за да достигнем до 200, което ще ни отведе до сезон ДВАНАДЕСЕТ. А ние все още ще имаме преднина пред сериала.

 Ако сериалът е все още толкова силен в сезон 12, ние ще бъдем твърде заети да празнуваме, за да се тревожим за нещо.” Коментира Киркман.

Нека отбележим, че 6 епизода от сезон 1 се равняват на 6 издания на комикса, цялото действие във фермата на Хършел се равнява на още 6 издания. Докато в следващите сезони –за периода, в който са издадени 50 книги, се излъчиха 24 епизода от сезон 3 и 4.

Доста е трудно от сега да се кажа кога ще е краят на AMC сериите на The Walking Dead. Има доста коментари, но повечето си противоречат един на друг. Ще видим до къде ще стигне сезон 7 на база комикси и какви ще бъдат по-нататъшните коментари.

Comments are closed.