Бягство от затвора сезон 5

admin април 6, 2017 Коментарите са изключени за Бягство от затвора сезон 5 516

12 години след премиерата на сериала Prison Break (Бягство от затвора) най-накрая сме свидетели на дългоочакваното му завръщане. В България то ще бъде още тази вечер. Оригиналният сериал бе предвидено да се състои от четири сезона, като последния от тях завърши със смърт на Майкъл Скофийлд през 2009 година.

Новият пети сезон е базиран на това, че Майкъл всъщност е жив – и Линкълн се опитва да го открие – независимо от факта, че ракът отне живота му преди години.

Героите ще отидат на пътешествие по света в новите серии, но освен това ще ги видите да се връщат до мястото, от където те започнаха – затвора.

Изпълнителният продуцент Даун Олмстед каза, че всички фенове на Бягство от затвора са помогнали за завръщането на сериала. Според думите му възраждането ще е по-добро от оригинала.

След смъртта на Майкъл, фенове питаха дали тя е истинска и дали той ще се върне сред живите, но шефа на Fox TV, Дана Уолдън отхвърли слуховете по това време.

Сезонът ще се състои от девет серии.

„Аз починах преди седем години, след себе си оставих съпруга, син и брат. Но смъртта говори, ако слушате“, казва Майкъл в новия вълнуващ трейлър.

Comments are closed.