Доналд Глоувър ще направи анимиран сериал Deadpool

admin май 16, 2017 Коментарите са изключени за Доналд Глоувър ще направи анимиран сериал Deadpool 116
Доналд Глоувър ще направи анимиран сериал Deadpool

 

FXX е на път да започне да работи върху анимиран телевизионен сериал „Deadpool“, като кой друг освен Доналд Глоувър (Community, Atlanta) и Стивън Глоувър (писател в Atlanta) ще се заловят с цялото това нещо.

Доналд Глоувър е перфектният избор за това предстоящо анимационно шоу в Deadpool. Той  започва като писател за „30 Rock“, беше и все още е огромна част от „Community“ и „Atlanta“, а освен това той също е изключителен стенд-ъп комедиант.

„Доналд Глоувър е невероятно надарен и гъвкав артист“, казва съпредседателят на оригиналното програмиране на FX, Ник Град.

„Той ще донесе живот в сериала на Marvel, Deadpool със същата интензивна, нестандартна визия, както и в пробивът му в Atlanta… След успеха в Legion, очакваме да се присъединим отново към Marvel Television, за да създадем сериал, който е смел, поразителен и оригинален.“

Глоувър понастоящем участва в многобройни невероятни проекти, включително: Spider-Man: Homecoming, филмът Han Solo, който очакваме следващата година, освен това той също озвучи самия Симба в Царят лъв на Джон Фавреал.

Колко по-забавно би могло да бъде?

Ръководителят на Marvel Television, Джеф Льоб, също е доста развълнуван от предстоящия анимационен сериал Deadpool. Ето какво каза в изявлението:

Колко по-забавно би могло да бъде това? Deadpool, Доналд и FX. Ние сме развълнувани, че отношенията ни с FX, които започнаха с Legion, продължават с това, което със сигурност ще бъде първокласно шоу в анимацията за възрастни.

Все още остава един въпрос – дали Райън Рейнолдс ще даде своя глас за анимираната версия на Deadpool?

Comments are closed.