Джесика Джоунс сезон 2

admin април 4, 2017 Коментарите са изключени за Джесика Джоунс сезон 2 335
Джесика Джоунс сезон 2

Продукцията на Marvel, Джесика Джоунс сезон 2, ще бъде готова от Netflix през следващата година, след The Defenders.

Marvel и Netflix потвърдиха втория сезон на Джесика Джоунс още миналата година, страхотна новина. Детайлите все още са доста оскъдни, но все пак ще споделим с Вас всичко, което знаем.

„В Marvel сме развълнувани от възможността да работим с Netflix за втория сезон на Джесика Джоунс „ каза изпълнителният продуцент и ръководител на Marvel, Джеф Льоб. „Положителната реакция за историята на Джесика от феновете по целия свят беше изумителна и ние с нетърпение очакваме да се гмурнем още по-дълбоко в тези герои и този свят.“

Раел Тъкър (The Returned) ще бъде писател и изпълнителен продуцент.

„За първия сезон имахме невероятни отзиви, бях щастлива, че работих с този невероятен екип писатели, изпълнителни продуценти, актьори и екипажа“, каза шоурънъра на Джесика Джоунс, Мелиса Розенбърг. „Развълнувана съм, че има някой толкова талантлив като Раел към нашия екип като писател и изпълнителен продуцент, тъй като ние се задълбочаваме в историята на Джесика“.

Кога да очакваме втория сезон на Джесика Джоунс?

Сезон 2 на Джесика Джоунс е на път да влезе в серийно производство в Ню Йорк. Работата започва през април, може би втория сезон на Джесика Джоунс  ще излезе на екраните през пролетта на 2018, както е традиционното за Marvel и Netflix? В крайна сметка, двата сезона на Daredevil, както и на Iron Fist започнаха в началото на пролетта.

Comments are closed.