Expatriates: ТВ сериал продуциран от Никол Кидман

admin февруари 8, 2017 Коментарите са изключени за Expatriates: ТВ сериал продуциран от Никол Кидман 95
Expatriates: ТВ сериал продуциран от Никол Кидман

The Expatriates базиран на романа на Janice Y.K. Lee, разказва за три американски емигрантки, живеещи в Хонг Конг.

Blossom Films предпочете The Expatriates, бестселъра от Janice Y.K. Lee, да бъде адаптиран като телевизионен сериал. Никол Кидман ще го продуцира, с потенциал да участва в него.

The Expatriates, историята на три американски жена, които живеят в здраво сплотена емигрантска общност в Хонг Конг. Романът е адаптиран от сценариста Алис Бел (Suburban Mayhem), с намерение да бъде купен от двете големи кабелни мрежи и стрийминг услуги.

Последните телевизионни адаптации Blossom Films са: Big Little Lies, лимитираните серии, с участието на Кидман, Рийз Уидърспун, и Шейлийн Удли, чиято премиера е определена за 19 февруари по НВО. Big Little Lies е адаптиран от книгата на Лиан Мориарти и споделя някои теми като The Expatriates – а именно, майчинството, брака, и до известна степен клаустрофобично, привилегирована общност.

С Truly Madly Guilty и The Silent Wife, Kidman/Blossom Films изглежда се насочват към женската аудитория, най-продаваните книги са тези, които разглеждат въпроси, свързани с привилегия и женственост в съвременния свят.

Comments are closed.