Game of Thrones – най-шокиращият обрат в телевизията

admin юни 3, 2013 Коментарите са изключени за Game of Thrones – най-шокиращият обрат в телевизията 2 107
Game of Thrones – най-шокиращият обрат в телевизията

Онези от вас, които са чели книгите, отдавна чакат този момент. Макар при други ТВ адаптации винаги да го има подозрението, че може да се отклонят от книгата и да променят историята, при „Игра на тронове“ още от първите епизоди ни дадоха да разберем, че любимец на зрителите или не, животът на ничий герой не е гарантиран. Колкото и шокиращи да бяха убийствата на главни и второстепенни герои до момента обаче, предпоследният епизод от трети сезон (озаглавен „Дъждовете на Кастамир“) успя да надмине всички.

„Игра на тронове“ доказа, че е верен на книгите и, че не случайно е един от най-популярните сериали в света. Едва ли има друго такова зрелище, което макар да разказва за една фантастична земя, всъщност доста да се доближава до политическите интриги и игри, около които от хиляди години се върти истинския свят. Уредени бракове, интриги в и между родовете, взаимноизгодни съюзи, взаимноизгодни войни, предателства, двуличия,  покушения, нарушени обещания, отмъщения, борба за власт… игра на тронове.

В днешния епизод видяхме всичко това, което ни съпроводи до кулминацията на сезона – зрелище и шокиращ обрат, които никоя друга продукция не би си позволила да покаже на малкия екран. Няма да ви издаваме какво се случва в епизода, но очакваме вашите мнения и коментари тук или в нашия форум, след като го гледате. Сега ви оставяме с песента „Дъждовете на Кастамир“ или наречена още „Песента на Ланистър“. Ще разберете защо.

Comments are closed.