Изглежда, че Netflix ще направи 13 Reasons Why сезон 2 реалност

admin април 27, 2017 Коментарите са изключени за Изглежда, че Netflix ще направи 13 Reasons Why сезон 2 реалност 258
Изглежда, че Netflix ще направи 13 Reasons Why сезон 2 реалност

Ако харесвате 13 Reasons Why на Netflix, може би се чудите дали ще има сезон 2. Това е напълно разбираемо. Дори ако е означена като „сезон едно“ на Netflix, историята на Хана е доста дълга. Ние знаем защо тя се самоуби.

Въпреки това има няколко неща, които биха могли да бъдат проучени в 13 Reasons Why сезон 2. Netflix биха могли да проследят другите герои, които обграждаха Хана в последните й дни. Какво се случва с тях, ако тайната от касетите излезе наяве? Ами една от последните снимки, в която виждаме Тайлър? Ами съдбата на Алекс?

Сезон 2 на сериала изглежда ще има. Според The ​​Tracking Board, Netflix е в преговори да направи сезон 2 на 13 Reasons Why  реалност. Твърда сделка все още не е слкючена.

Ето  малко информация, която ни навява на мисълта за сезон 2. Ако Рос Бътлър вече е зает с 13 Reasons Why  сезон 2, това може да обясни неспособността му да остане в Riverdale.

13 Reasons Why предизвика огромен шум, благодарение на това, че се основава на популярния роман със същото име. Макар че много от елементите на книгите бяха разширени, за да запълнят тринадесет половинчасови елемента, много от основните детайли останаха еднакви.

Докато вторият сезон не е потвърден, авторът Джей Ашър, който е написал романа, би искал да види повече.

Говорейки на Entertainment Weekly, той каза:

“ Исках да видя продължението с всички тези герои. Аз съм любопитен. Какво става с Клей? Как хората реагират на действията на Алекс в самия край? Какво ще се случи с мистър Портър? Помислих си за продължение в един момент. Размишлявах, но реших, че няма да го напиша. Затова бих искал да го видя.”

Ашър продължи да коментира, че серияла на Netflix не е написан с надеждата за продължение, но очевидно има начини да се продължи с втори сезон.

Comments are closed.