Какво ще се случи в Game of Thrones, VIP Brother 2017 и The Jump?

admin януари 24, 2017 Коментарите са изключени за Какво ще се случи в Game of Thrones, VIP Brother 2017 и The Jump? 191
Какво ще се случи в Game of Thrones, VIP Brother 2017 и The Jump?

Знаете ли, че можете да заложите на телевизионни сериали и предавания. Ето нашите топ 3 предложения.

Някои невероятни телевизионни предавания протичат в момента, и Bet365 вече позволява на своите членове да залагат на резултатите. Някои от тях са риалити телевизионни предавания, докато други са драматични адаптации на книги. Нека да погледнем какви TV залози можете да направите днес.

Заложете на VIP Brother 2017

Противоречивият VIP Brother се появи отново и тази година, и вече можете да залагате на победител. Това е единственият сезон в историята, в който двама отделни състезатели напускат доброволно, и има най-много участници от 2001 г. насам.

Фаворитът за залагания да победи във VIP Brother е Джеймс Космо. Известният актьор от Смело сърце/ Braveheart, Игра на тронове/ Game of Thrones, и Трейнспотинг/ Trainspotting вече е спечелил мястото си на финала, като получи най-много гласове от своите съквартиранти и си спечели имунитет. Коефициента за Космо, да спечели Big Brother понастоящем е определен на 2,00 в Bet365.

Заложете на Игра на тронове/ Game of Thrones

Игра на тронове е един от най-популярните и гледани сериали в историята. Сериялът даптиран от книга е в седмия си сезон, и членове на PaddyPower могат да поставят своя залог за това кой ще завладее Вестерос.

Денерис Таргериен, Майката на драконите е фаворит на онлайн букмейкърите. Таргериен е ключов персонаж във всеки сезон на сериала, бавно изкачващ се по пътя си към Железния трон. Много анализатори на сериала вече смятат, че тя ще бъде този, който ще седне на трона в края на сезона 8. PaddyPower определя коефициента й на 6/4.

Вторият най-вероятен владетел на Вестерос е любимият герой на феновете, Джон Сноу, който се завърна от мъртвите след като е убит от собствените си хора при бунта на Castle Rock. Сноу също е основен герой в сериала, и сякаш ще бъде перфектния крал на Вестерос. Коефициента за Сноу понастоящем са определени на 5/2.

Заложете на The Jump

Последното попълнение в нашия списък на телевизионни предавания, на които да залозите през 2017 г. е The Jump. Това шоу следва редица известни личности, които се опитват да овладеят различни зимни спортове. Сега е в четвъртия му сезон, и вече има изявени фаворити.

Коефициентите за залагания на The Jump не са толкова разнообразни, колкото при другите изброени предавания. Фаворит за победа в шоуто е бивш професионален колоездач Брадли Уигинс, с коефициент 4,00 в Bet365.

А най-големият аутсайдера тук е Caprice Bourret, американска бизнесдама с минимални познания по отношение на зимните спортове. Коефициента й да спечели в момента се определя на 41,00 от Bet365.

Comments are closed.