Кейнън Лонсдейл говори за признанието си пет месеца по-късно

admin октомври 24, 2017 Коментарите са изключени за Кейнън Лонсдейл говори за признанието си пет месеца по-късно 307
Кейнън Лонсдейл говори за признанието си пет месеца по-късно

25-годишният австралийски актьор разкри сексуалността си в пост в Инстаграм през май.

Кейнън Лонсдейл мислеше, че винаги ще крие кой всъщност е, докато работи в Холивуд – поне през следващите шест десетилетия.

Никога не съм имал планове да се разкрия, чувствах се като в 80-те години“, казва 25-годишният австралийски актьор, който играе ролята на Уоли Ъест / Хлапето Светкавица в The Flash (Светкавицата) на CW.

Тези планове се променят през май, когато Лонсдейл призна, че е бисексуален в пост в Инстаграм.

„Преди няколко години приех себе си, и това ми спаси живота, но сега се натъкнах на нещо ново и се чувствам доста изгубен“, пише той. „Трябва да направя следващата стъпка и действително да прегърна себе си, което е доста вълнуващо. Не се преструвам повече, няма да се извинявам, че се влюбвам в хората, независимо от техния пол. Омръзна ми да бъда несигурен, да се срамувам, и да ме е страх … никой не трябва да се чувства така, особено когато има толкова хубав живот, който може да живее. „

Hollywood Reporter се срещна с Лонсдейл в петък на GLSEN’s Respect Awards в Лос Анджелис, за да разбере как той се чувства, след като призна публично за своята сексуалност само преди пет месеца.

„Това е чудесно и много приятно преживяване„, каза той, отхвърляйки дългоочакваното вярване, че такова признание може да донесе края на кариерата за актьора. „Имаме силата да променим тези стереотипи сами и ако излезете и сте горди от себе си, тогава хората ще са горди с вас. Това е заразно.“

И нищо не прави Лонсдейл по-щастлив, отколкото да се чуе със своите LGBTQ фенове. „Има деца, които искат да се свържат с мен от Нигерия„, каза той. „Аз съм част от нигерийците и сега те могат да видят някой по телевизията и да се свържат с него в социалните медии от другата страна на света. Това е невероятно. За да ги чуя, казват, че се чувстват по-добре със себе си, това означава много за мен.

GLSEN тържеството е първото голямо LGBTQ събитие, на което Лонсдейл присъства.

Comments are closed.