Кой ще завладее Вестерос?

admin януари 6, 2017 Коментарите са изключени за Кой ще завладее Вестерос? 191
Кой ще завладее Вестерос?

На кой герой от Game of Thrones бихте заложили?

Ако някога сте планирали да заложите на телевизионно предаване и да спечелите пари от събитията в любимият си сериал, тогава сте на правилното място! Ще ви дадем кратък списък с най-добрите коефициенти за залагане на Game of Thrones!

Да, точно така! В редица букмейкърски сайтове можете да залагате на телевизионни предавания. Game of Thrones е само едно от тези, на които можете да заложите. Вижте кои са най-добрите коефициенти за владетелят на Вестерос и притежателят на Железният трон!

И в този момент искам да предупредя всеки, който е чувствителен да спре да чете – остатъкът от статията може да съдържа тежка информация, така че, ако не сте гледали сериите все още… по-добре започнете веднага, докато не приключите и с последният епизод, защото сериала е невероятен.

Заложете на истинският крал: Кой ще стои на Железният трон?

Един от най-важните въпроси може и да е този – кой ще управлява Вестерос, кой ще получи правото да стои на Железният трон и ще се превърне в единственият истински крал (или кралица)? След като сме в течение със събитията от последният сезон, значимостта на Железният трон става все по-малко важна, но все още можете да заложите на краля на Game of Thrones.

Букмейкърите очакват Денерис Таргериен да седне на Железният трон в края на сезон 7. Майката на драконите има най-добри шансове от всички останали. В Paddy Power коефициентът й е 2,50, в Betsafe вярват, че е още по-сигурно тя да се превърне в кралица на Седемте кралства. Нейният коефициент в Betsafe е 1,50,а в Ladbrokes – 2,20.

Точно зад нея е разбира се, копелето на Нед Старк – Джон Сноу, който се завърна от мъртвите и поведе глупава битка срещу Рамзи Болтън, в която той спечели, благодарение на Санса и нейните връзки с Питър Белиш. Като заговорихме за нея, коефициентът за Санса и превръщането й в кралица на Седемте кралства е 3,75, докато този на Кутрето – 10,00 в Paddy Power. Те не са най-големите фаворити, но Джордж Мартин не е типът човек, чиито мисли са лесно предвидими, така че…

… може и да искате да заложите на аутсайдерите. Всъщност, можете да заложите на хора като Мисандей, Сивият червей или Дарио Нахарис. Те са верни слуги на Денерис, така че не е много вероятно те да управляват Седемте кралства, но ако искате, можете да заложите на тях, възползвайки се от коефициент от 176.00, 176.00 и 276.00.

Comments are closed.