Критиците не казват хубави неща за Inhumans на Марвел

admin септември 29, 2017 Коментарите са изключени за Критиците не казват хубави неща за Inhumans на Марвел 150
Критиците не казват хубави неща за Inhumans на Марвел

Точни преди премиерата на сериала Inhumans на Марвел, голямата междузвездна инвестиция на ABC, се очертава да донесе много малко печалби, ако вярваме на критиците.

Пилотният епизод беше предварително излъчен на хора, чиято единствена цел в живота е да кажат на зрителите кои сериали/филми си заслужават да им се отдели време и кои не. За съжаление на Inhumans, критиците доста бързо решават, след като са видели само два епизода. И това не е хубаво.

Inhumans на Марвел – създаден на базата на комикси за мутанти, които живеят на Луната, но решават да се върнат на Земята и имат цар, който не може да говори, кралица с разкошна коса и гигантски телепортационен булдог – в момента има най-нисък резултат от всички нови попадения на Metacritic. Резултатът му дори е по-нисък от този на The Orville на Fox (36), и на Disjointed на Netflix (41). Ето какво казват критиците за Inhumans.

Има толкова много скучни начини за представяне на фантастична цивилизация, а Inhumans на Марвел включва всичките“, пише Дарън Франич от Entertainment Weekly. „…

Дори IGN, меката на комик фенове, не успяха да намерят нищо хубаво да кажат за сериала. „Inhumans са тайно общество на суперсилни хора, които живеят на Луната, и това не е причината за лошите отзиви. Това са кошмарите костюми, дървеният диалог и многото скучни елементи“ пише Джошуа Йех.

Добре, но как се съревноава с други сериали на Марвел? „Inhumans може да е най-лошото нещо, което Марвел е направил за телевизията„, казва Доминик Патън в Deadline.

Дан Фиенберг от The Hollywood Reporter вероятно най-добре обобщава недостатъците на новия сериал: „Най-новото начинание на Марвел (на ABC) съчетава недобре развити герои, объркващи суперсили и прекрасна хавайска природа.”  Той продължи:  „Никой не би могъл, след гледане на първия час или два часа, да види реален потенциал.

Единствените положителни думи в повечето прегледи са, че IMAX представянето на сериала го направи умерено по-приятен за гледане. На екрана пейзажите и сложните бойни сцени изглеждаха по някакъв начин по-впечатляващи, дори ако диалогът и персонажите не го правеха. Тогава какъв е проблмът? Телевизионните зрители няма да се насладят на IMAX за всеки нов епизод. ABC се нуждае от зрители, които да седят пред телевизора си с нормален размер и все пак искат да се връщат отново всяка седмица.

Въпросът, оставен след всичко казано до тук, е дали зрителите действително ще са склонни да гледат продукцията или ще повярват на критиците. Но всички знаем, че зрителите не винаги слушат критици.

Comments are closed.