Малко информация за сезон 3 на Човекът във високия замък

admin октомври 12, 2017 Коментарите са изключени за Малко информация за сезон 3 на Човекът във високия замък 292
Малко информация за сезон 3 на Човекът във високия замък

Човекът във високия замък сезон 3 в момента е в производство! Ето какво знаем за връщането на сериала досега.

Има надежда, че оригиналния сериал на Amazon ще може да изследва повече от обществото от 1960 г. под нацистка и японска окупация, може би не само в Америка и Германия, но и другаде. Тъй като Джон Смит се издига в редиците на Райха и бойците на съпротивата се реорганизират. Очертава се напрегната политическа ситуация в окупираната Америка.

Човекът във високия замък – сезон 3 в ролите

Джон Ханс Тестер се присъединява към сериала в ролята на д-р Йозеф Менгеле, „известен нацистки терапефт и носител на Нобелова награда, живеещ в Берлин, където провежда изследванията си“.

Джейсън О’Мара ще се присъедини към актьорския състав на Човекът във високия замък в сезона 3. Имайки предвид, че той винаги е в редовна водеща роля, персонажът на О’Мара, според нас, ще бъде Уайт Прайс, чието ирландско семейство е избягало от Европа в Ню Йорк, когато нацистите започват да господстват. Той е оцелял в неутрална зона и силно вярва в това, което е Америка преди войната.

В сезон 3 Майкъл Гастон ще присъства редовно. Актьорът играе Марк Сампсън, собственик на магазин за хардуер, който често дружи с Франк и колегите поклонници на еврейската вяра.

Човекът във високия замък – Дата на издаване на сезон 3

Човекът във високия замък сезон 3 няма потвърдена дата на освобождаване засега, но се казва, че той ще пристигне в началото на 2018 г., малко по-късно от първите два сезона, които бяха на разположение в края на 2015 г. и 2016 г. Т.е ако се следва тенденцията, издаването на третия сезон може да се случи през зимата.

Човекът във високия замък – шоурънър на сезон 3

След внезапното заминаване на продуцента на Франк Спотниц през втория сезон на  Човекът във високия замък, Amazon най-накрая му намери заместник. Според Deadline Ерик Овермиър, който е изпълнител на популярната драматургия на Amazon Bosch, ще поеме ролята на шоурънър за сезон 3.

Comments are closed.