Награди Еми 2016: Може ли Азари да „открадне“ наградата от Джефри Тамбър

admin септември 15, 2016 Коментарите са изключени за Награди Еми 2016: Може ли Азари да „открадне“ наградата от Джефри Тамбър 105
Награди Еми 2016: Може ли Азари да „открадне“ наградата от Джефри Тамбър

Какво да очакваме от Наградите Еми 2016: Джефри Тамбър или Азиз Азари, Джулия-Луис Дрейфъс или Ели Кемпер, “Игра на тронове” (Game of Thrones) или „Вице“ (Veep)

Microsoft Theater в Лос Анджелис ще бъде домакин на най-престижното събитие в света на телевизионната индустрия. На миналогодишната церемония „Игра на тронове“ и „Вице“ взеха най-много награди. Тъй като „Вице“ е номиниран отново и тази година за комедиен сериал, критиците очакват тази година Армандо Янучи отново да събере доста награди в Лос Анджелис.

Онлайн букмейкърите като Unibet вече са определили своите коефициенти за 68-те годишни награди. Според тях абсолютният фаворит за тази година е „Вице“, с шансове от 1,33, Master of None е на втора позиция със 7,0, а Transparent с 11,000. В категорията драма всичко е в полза на „Игра на тронове“.

Азиз Азари: награда за най-добър актьор на Наградите Еми?

Много хора смятат, че Азиз Азари е абсолютен фаворит в категорията водеща мъжка роля, благодарение на брилянтната му игра в Master of None. И все пак, Unibet дава най-добри шансове за звездата на Transparent – Джефри Тамбър, който е с коефициент от 1,53. Азари пък е с 3,75, шансове от които със сигурност трябва да се възползвате.

В същата категория при жените, най-голямата дилема според букмейкърите е между миналогодишната победителка Джулия-Луис Дрейфъс и Ели Кемпер. Unibet смята, че Дрейфъс ще спечели наградата, давайки й коефициент от 1,50, докато отличната Кемпер е с невероятният коефициент от 4,00.

Comments are closed.