Потвърден е сезон 7 на Homeland

admin юли 12, 2017 Коментарите са изключени за Потвърден е сезон 7 на Homeland 83
Потвърден е сезон 7 на Homeland

Против всички шансове Homeland се върна към старата си слава през този сезон и дори донесе финал за сезона, който накара феновете да се усмихват. И така, какво следва? Е, добрата новина е, че да, сезон 7 на Homeland е потвърден от Showtime. Иоще по-добри новини, говори се, че ще има и сезон 8 на Homeland. През юни миналата година се появиха първите съобщения, че на сериала е било връчено двусезонно обновяване, което се очаква да завърши поредицата. Това бе потвърдено по-късно през есента.

Сега знаем, че поредицата също ще продължи неотдавнашното си завръщане към родината си. Наистина, Showtime потвърди във вторник, че сезон 7 ще бъде заснет във Вирджиния, който имаше много интересни действия по време на първите три сезона на сериала.

Ганса каза в изявление: „Ние сме развълнувани да внесем производството в родината на сериала, великата държава Вирджиния. Нейните градове, квартали и хора със сигурност ще осигурят богат фон на нашата история и ние на свой ред се стремим да осигурим малко, но надяваме се, да има значителен тласък за местната икономика. „

Преди това Homeland се заснемаше в Шарлот, Северна Каролина, а в Мериленд и Вирджиния в ранните години на сеиала. Промяната на фокуса от сезон 6 в Ню Йорк също има смисъл, тъй като сезон 6 завърши със зашеметяващия клифър на президента Елизабет Кейн (Елизабет Марвел), която арестува голяма част от разузнавателната общност в страната. Кери Матисън също се намира в Белия дом.

Очаква се Marvel да се завърне, както и Линус Роач като дясна ръка. И, разбира се, Клер Данес и Манди Патинкин ще продължат и ще закотвят поредицата като водещите Кари и Саул. Не е ясно дали Ф. Мъри Авраам все още ще е част от сериала като Дар Адал.

Дата на издаване на сезон 7 на Homeland

Първите пет сезона на шоуто са стартирали през есента. Сезон 6, обаче, беше първият, чиета начало бе в началото на януари. Вече е потвърдено, че „Седмият рожден ден“ ще има премиера през 2018 г., а дата на освобождаване от януари 2018 г. изглежда добър залог.

Comments are closed.