Сезон 13 на Слънчева Филаделфия е отложен, а Хауъртън може да си тръгне

admin август 14, 2017 Коментарите са изключени за Сезон 13 на Слънчева Филаделфия е отложен, а Хауъртън може да си тръгне 170
Сезон 13 на Слънчева Филаделфия е отложен, а Хауъртън може да си тръгне

Добре, имаме лоша новина … Сезон 13 на Слънчева Филаделфия няма да се излъчва до 2019 г., но изглежда, че има много слухове, които ни заблуждават.

Глен Хауъртън (Денис) и Кейтлин Олсън (Ди) наскоро потвърдиха, че сезон 13 на този абсурдно епичен и нелеп сериал ще се забави и очевидно вероятно няма да излезе на малките екрани до 2019 г.

Причината изглежда е, че всички водещи актьори имат много ангажименти в момента със своите странични проекти, които са в конфликт с производството на Слънчева Филаделфия.

Неприемливо.

Ето какво Кайтлин каза на TV Guide:

Ние отложихме следващия сезон за година, защото всички бяхме заети с отделни проекти тази година„, каза Олсън. „Така че в края на следващия сезон на The Mick ще вляза направо в Слънчева Филаделфия след това”.

Онова, което ни плаши най-много, е възможността на Глен Хауъртън (Денис) да напусне бандата. Според последния епизод от сезон 12 и някои слухове, които последваха, е много вероятно сезоните 13 и 14 на Слънчева Филаделфия да не показват Денис.

Възможно е да имаме продължителен период на прекъсване между сезон 12 и сезон 13. Така че със сигурност ще остана отворен за възможността да направя още, но има вероятност да не стана така„, каза Хауъртън.

Колкото и разочароващо да звучи това, със сигурност не трябва да го вземем толкова на сериозно, тъй като FXX няма да позволи на бандата да се разпадне толкова лесно. Сериалът е просто прекалено ценен за мрежата и тук са вложени много пари.

Comments are closed.