Сезон 3 на Stranger Things е потвърден от братята Дафър

admin август 24, 2017 Коментарите са изключени за Сезон 3 на Stranger Things е потвърден от братята Дафър 251
Сезон 3 на Stranger Things е потвърден от братята Дафър

Stranger Things (Странни неща) беше поп-култура сензация през миналата година, така че не е изненада, че сериала се завръща за втори сезон. И, логично, бихте могли да мислите, че създателите Мат и Рос Дафър вече са потвърдили, че са помолени да направят и трети сезон.

Вторият сезон се фокусира върху това как младият Уил Байерс (Ноа Скнап) и приятелите му се справят вече една година, откакто откриха, че техният град е далеч по-странен, отколкото някога са си представяли, и те все още се чудят за местонахождението на Единадесет (Мили Боби Браун). И, разбира се, ще има още по-странна опасност, с някои нови герои и обещан по-голям обхват. Но според братята, настоящият план не е да се отдалечат много от обявения трети сезон.

Ние мислим, че сериала ще бъде съставен от четири сезона и после ще приключи„, казва Рос. „Просто трябва да продължим да приспособяваме историята„, добавя Мат. – „Въпреки че не знам дали можем да оправдаем как нещо лошо им се случва веднъж годишно. – Ще трябва да се махнат от този град!” – казва Рос. „Това е нелепо!“

Comments are closed.