Сезон 4 на iZombie е потвърден

admin юни 29, 2017 Коментарите са изключени за Сезон 4 на iZombie е потвърден 305
Сезон 4 на iZombie е потвърден

Пригответе се за повече мозъци! iZombie сезон 4 ще бъде тук през 2018 година

iZombie сезон 4 ще стане реалност! CW поднови зомби драмата за още един сезон, което е добра новина за любителите на страхотната телевизия.

Сериалът разказва за зомбита, които поема личността на всеки мозък, който изядат и я използват, за да разрешават убийства. Това е един от най-последователните и възхитителни телевизионни сериали. Не бихме очаквали нищо деруго от Роб Томас, който също създаде култа към Вероника Марс. Томас управлява iZombie заедно с Даян Ръгер-Райт.

Новината бе разгласена през май въпреки скромните рейтинги на iZombie. Драмата е отбелязала спад в рейтингите в третия си сезон. Един друг сезон на iZombie означава, че получаваме още един сезон, с който да се радваме на този харизматичен екип. Екипът на iZombie трябва да бъде една от най-забавните групи по телевизията.

Не е ясно колко от героите ще се завърнат за iZombie сезон 4 (в края на краищата, този сериал може да убие някого преди края на сезон 3), но в момента iZombie звезди са: Роуз Макивър която си партнира заедно с Малкълм Гудуин, Рахул Кохли, Робърт Бъкли, Дейвид Андърс и Али Милкалка.

ТВ сериала iZombie се основава на героите от комиксите Vertigo с едно и също име. (Въпреки това, трябва да се каже, неточно.)

iZombie сезон 4 дата на излъчване

Сезон 4 на iZombie не се очаква до началото на 2018 година.

Comments are closed.