Сезон 7 на Скандал: Шон Тоуб и Джей Ернандес ще се върнат

admin август 2, 2017 Коментарите са изключени за Сезон 7 на Скандал: Шон Тоуб и Джей Ернандес ще се върнат 618
Сезон 7 на Скандал: Шон Тоуб и Джей Ернандес ще се върнат

Шонда Раймс казва, че сезон 7 на Скандал ще бъде краят на Gladiators. Ето нещичко от новия сезон.

Шоурумът и създателят са готови да оставят сериите да излязат, тъй като сезон 7 на Скандал ще бъде последният сезон на сериала. ABC официално потвърди новините в предварителната си презентация в Ню Йорк. TV Line имаше изключителен доклад.

Решението как да се сложи край на сериала е лесно,“ каза Раймс в изявление. „Решението кога да приключите е съвсем просто, когато крайната дата е след няколко години. Всъщност се изправих, за да кажа: „Това ли е?“ Не. Така че, следващата година ще ни видите отново. Нищо не оставяме на масата. Създаване на този свят трябва да се отпразнува. Ние ще се справим с края, в който искаме да се преборим с важните неща в нашето Скандал семейство, всички заедно.

Скандал имаше серия от ниски рейтинги по време на сезон 6, което пренасочи премиерата през зимата поради бременността на Вашингтон.

Сериала бе представен като пролетен през 2012 г. и превърна седемте си епизода от първия сезон в 22 епизода. Той се радваше на високи рейтингите през сезони 3 и 4, класирайки се в първите 15 телевизионни предавания с около 12 милиона зрители на епизод.

Скандал Сезон 7 – в ролите

Въпреки че нямаме никакви подробности за персонажите, Шон Тоуб от Homeland, Джей Ернандес от Suicide Squad са част от повтарящи се роли в последния сезон на Скандал.

Скандал сезон 7 – дата на издаване

Сезон 7 на Скандал ще продължи традицията да се излъчва в четвъртък вечер през есента. Най-вероятната дата за премиерата на сезон 7 на Скандал е или на 21 или на 28 септември, но все още не е обявена.

Comments are closed.