Ще правят „How I Met Your Father“

admin ноември 20, 2013 Коментарите са изключени за Ще правят „How I Met Your Father“ 442
Ще правят „How I Met Your Father“

Въпреки лошата си репутация, spin-off сериалите не винаги са лоша идея. „Бар Наздраве“ (Cheers) например роди „Фрейзър“ (Frasier); „Бъфи, убийцата на вампири“ (Buffy the Vampire Slayer) ни даде „Ангел“ (Angel).

Въпреки това, новините за spin-off на обичан сериал все още са посрещани с известна доза скептицизъм. Такъв е случая и с „Как се запознах с майка ви“ (How I Met Your Mother), чиито spin-off „Как се запознах с баща ви“ (How I Met Your Father) планира да разкаже за събитията от гледната точка на майката.

CBS официално са поръчали пилотен епизод и от неговия успех ще зависи съдбата на сериала. „Как се запознах с баща ви“ ще бъде с изцяло нов актьорски състав и герои, а историята ще се върти около същата идея като оригинала.

По всичко личи, че новият сериал вероятно идва като отчаян ход CBS да запази рейтинга си след предстоящия финал на „Как се запознах  с майка ви“. През годините, той радваше зрителите с много хумор и забавни персонажи, макар напоследък да се изчерпа откъм оригиналност. Това ни кара да мислим и, че успехът на „Как се запознах с баща ви“ няма въобще да се доближи то този на оригиналния сериал.

Comments are closed.