Ще има ли сезон 6 на Бягство от затвора?

admin май 29, 2017 Коментарите са изключени за Ще има ли сезон 6 на Бягство от затвора? 3 653
Ще има ли сезон 6 на Бягство от затвора?

 

През 2009 г. всички си помислихме, че Prison Break свърши. Рейтингите бяха намалени, критиката бе положителна и сериала бе прекратен. Въпреки че би било лесно да избледнее в неизвестност, сериалът намери нов живот с помощта на Netflix. Според Hollywood Reporter той е бил най-популярната поредица обслужвана от стрийминг библиотеки. Това, съчетано с успеха на поредицата X Files на Fox заедно с Уентуърт Милър и Доминик Пърсел, които работят в екип по Legends of Tomorrow, водят до въвеждане в експлоатация на нов сезон на Prison Break.

Досега петият сезон е направил достоен за уважение рейтинг за Fox, но цифрите за гледане на живо бавно намаляваха всяка седмица. Обаче, увеличение бележат цифрите на хората, които гледат сериала със закъснение. Според Variety зрителската аудитория на премиерата е нараснала с 53%, като се добавят и тези, които са я гледали малко по-късно, което прави Fox най-високо оценената телевизионна кампания във вторник в продължение на повече от 18 месеца.

Новият сезон също несъмнено ще се справи добре. И така, какви са шансовете за сезон 6 на Prison Break?

Главният изпълнителен директор на Fox, Дана Уолдън, даде на феновете малко надежда, според TVLine.

„Определено бихме помислили да правим повече епизоди. Знам, че продуцентите мислят за това.“

Все пак, ако сериала се върне, няма да е като сериите на всеки сезон, според Уолдън. Вместо това те биха искали да го „направят специален“.

Говорейки преди премиерата на сезон 5, продуцентът на шоуто Пол Шуринг подчерта, че ще направи още един сезон, ако рейтингите са задоволителни за Fox и те имат добра идея.

„Ние не правим това само, за да върнем Prison Break обратно в ефир. Идеите трябва да са на ниво от сезон едно. Това е много важно да се изясни. Да бъде толкова перфектен, че си струва да се прави.“

Уентуърт Милър отразява това чувство, а също така добавя,

„Тези епизоди са потенциално задоволителен начин за край. Но ако имаше някаква идея, която да е вълнуваща и да вдъхва доверие, щях да бъда отворен за този разговор.”

Comments are closed.