Stitchers е прекратен от Freeform, без сезон 4

admin септември 19, 2017 Коментарите са изключени за Stitchers е прекратен от Freeform, без сезон 4 242
Stitchers е прекратен от Freeform, без сезон 4

Сезон 4 на Stitchers няма да има, тъй като Freeform е отменил своят Sci-Fi сериал за решаване на престъпления.

Краят на Stitchers е потвърден от TV Line, това става един месец след като Freeform излъчи последния  от 10-те епизодa от сезон 3, на 14 август. Сериала дебютира през 2015 г.. Той очевидно спечели малка, но лоялна аудитория, като цифриte за сезон 3 се задържаха постоянни с 365 000 зрители в сравнение с 387 000 зрители на сезон 2. Тези числа обаче никога не са били идеални или финансово жизнеспособни за драмата.

Stitchers се съсредоточи върху тревогите на младата жена Кирстен (Ема Ища), която е назначена в тайна правителствена програма заради изключителната си психическа способност, програмата използва технология, позволяваща й да се „зашие“ в умовете на жертвите на убийства, за да разреши престъпления.

Заедно с главната роля на Ища в сериалът играе и Камерън Гудкин, заедно с Ритеш Раджан, Сали Ричардсън и Алисън Скаглиоти.

Когато е натиснат, за да опише онова, което би искал да види от сезон 4 (което няма да се случи), Харис заявява:

„Ще бъде страхотно да видим как програмата трябва да защитава Кирстен сега, когато тя е по същество оръжие. Ако тя попадне в неправилните ръце …

За съжаление, феновете на Stitchers вероятно завинаги ще оплакват краят на сериала. Докато паметта на Кърстен е изтрита, след инцидент – финалът на Сезон 3 (и по подразбиране финалът от сериала) се разкрива, че тя лъжеше за споменатата амнезия. Освен това, сцената хвърли зловеща светлина върху кораба #Camsten, което означава, че Кирстен е тайно принудена да работи по някакъв начин срещу Камерън при повелята на мистериозна невиждана фигура.

Независимо от това, феновете на Stitchers ще трябва да се справят с тази финална интрига.

Comments are closed.