The Big Bang Theory – ревю на епизод 23 от сезон 9

admin май 12, 2016 Коментарите са изключени за The Big Bang Theory – ревю на епизод 23 от сезон 9 363
The Big Bang Theory  – ревю на епизод 23 от сезон 9

Тазседмичния среден епизод на The Big Bang Theory (Теория за големия взрив) е базиран около изненадващото излъчване на The Avengers (Отмъстителите).

Пени и Ленард изненадаха всички със сватбата си в началото на сезона, но неочаквано липсват коментари по случая. Може би това се дължи на факта, че вече отношенията на двойката са сериозни, а не просто секс. Сезонът е спокоен около връзката им. Но той е доста тежък за Шелдън.

Тази седмица, времето е разпределено между двете двойки – Ленард и Пени и Шелдън и Ейми – малко по-успешна е, без да се прибягва до конфликт между първите двама.

А в любовния живот на Рей тази година цари голяма бъркотия. А това, че предстои Хауърд и Бернадет да станат родители дава много храна за писателите.

Конфликта за този епизод е осигурен от изненадващото излъчване на The Avengers (Отмъстителите), което съвпада не само с плановете на Шелдън и Ейми за пазаруване, но и с посещението на майката на Ленард. Докато Пени с удоволствие предлага да прекара време със свекърва си, Шелдън решава да наеме Хауърд да отиде на пазар на негово място.

Според нас този епизод е пропиляна възможност. Смятаме, че тук фокусът трябва да е върху това как Пени се чувства изолирана от майката на Ленард, която се интересува повече от Ейми и Бернадет, но за пореден път темата на Шелдън е на по-преден план.

Явно майката на Ленард е наранена от факта, че не е присъствала на сватбата. Но Пени намира решение на проблема като обявява, че ще има още една официална церемония.

Това е средния епизод, в който ще се направи опит да бъдат разгърнати висящи до сега въпроси. Това е добре, но бихме желали да видим история различна от тази на Шелдън и Ейми за повече от един епизод.

Comments are closed.