Тони Данза ще участва в сериала The Good Cop

admin юни 20, 2017 Коментарите са изключени за Тони Данза ще участва в сериала The Good Cop 206
Тони Данза ще участва в сериала The Good Cop

Тони Данза ще изиграе бивше лошо ченге в The Good Cop на Netflix.

Тони Данза, който е известен като боксьора ​​от средна категория, участвал в сериала Такси, даде знак за участието си в предстоящия комедиен сериал на Netflix – The Good Cop. Който ще бъде режисиран от Ранди Зиск. Netflix поръча десет едночасови епизода от поредицата.

Данза ще играе опозорено бивше ченге на NYPD на име Тони, чийто син Тони младши е честен полицай. Бащата никога не е следвал правилата, а синът му им е привърженик. Бащата се опитва да учи детето си на всичко, от това, как да се справя със заподозрени, които се противопоставят на ареста, до жени, които се отказват да излязат на среща с Тони.

Данза участва в сериала Кой е шефът с главна роля, който се излъчваше от 1984-1992. Банта може би загуби боксовия си лиценз, защото беше прекалено многократно нокаутиран, но Данза никога не падаше за броене. Той беше отстранен заради контузия, но се завърна в действието след почти чудодейно възстановяване, в следствие на физиотерапия. Данза също ще участва в предстоящия сериял за Джони Карсън, наречен There’s Johnny!

Good Cop ще бъде управляван от изпълнителния продуцент Анди Брекман, който е създал Монк.

„Радваме се да привлечем вниманието на зрителите със завръщането на Тони Данза, една от най-обичаните икони на телевизията„, каза Синди Холанд, вицепрезидент на оригиналното съдържание на Netflix. “ The Good Cop е забавен, очарователен сериал, за който смятаме, че зрителите ни ще обикнат“.

Comments are closed.