Westworld (Западен свят) сезон 2: всичко което знаем

admin декември 5, 2016 Коментарите са изключени за Westworld (Западен свят) сезон 2: всичко което знаем 1 169
Westworld (Западен свят) сезон 2: всичко което знаем

Фенове на каубоите и роботите индианци могат да се радват, защото HBO потвърди, че през ноември2017 г ще се радваме на Westworld сезон 2.

Новината бе обявена официално, кaто програмния президент на HBO, Кейси Блойс обяви съживяването на Westworld сезон 2.

Това трябва да бъде специална приятна промяна за HBO, като се има предвид, че дните на дракони и горски пожар се търсят все по-малко с наближаването на крайните два пресечени сезона на Игра на тронове (Game of Thrones) през следващите няколко лета. Освен това, Vinyl се превърна в скандален провал за кабелния гигант, който след това предхожда някои промени, които стоят зад кулисите, включително издигането на Блойс.

Westworld Сезон 2

Имаме и първото голямо потвърждение, че през сезон 2 ще се завърнат някои персонажи, което сама по себе си може да се приеме за спойлер за последните два епизода на първия сезон.

Изглежда, че мъжът в черно ще остане много по-дълго в парка, отколкото дори Робърт Форд можеше да очаква. Наистина, Ед Харис разкри пред BBC Radio 4 като същевременно докато се насърчава връщането към Уест Енд, едно ново посещение на Westworld също е в ход.

За перспективата за правене на повече епизоди, Харис потвърди: „Аз говорих с Джона Нолан, който е създател на това нещо заедно със съпругата си Лиза Джои, и да, те правят още един сезон. Те ще направят още 10 епизода, и аз също ще бъда замесен.“

Това е може би е доста изненадващо, тъй като се предполагаше, че  привързаността на Ед Харис към Westworld беше ограничено обещание за работа, за разлика от Матю Макконъхи и Уди Харелсън, които се съгласиха да направят True Detective само за една година.

Изглежда, че мъжът в черно се върне отново в сезон 2.

Westworld Сезон 2 премиерна дата

Очевидно е, че няма обявена дата за премиера за втория сезон на Westworld. Въпреки това, ние смятаме, че е безопасно да се направи обосновано предположение за това кога да очакваме Western сериала. Ако го направим въз основа само на датата на премиерата на първият сезон (която е 02 октомври), след неделя, 1 октомври 2017 е сравнително удачен залог за сезон 2.

Вярно е, че предишните сезони на продължителния сериал на HBO, Boardwalk Empire, дебютират непостоянно около различни почивните дни през септември по време на неговите премиери за петте сезона. Но за разлика от първите четири сезона на Boardwalk Empire, Westworld е вероятно да продължи поредицата си като 10-епизод сезон вместо да бъде 12-епизод такъв. Освен това, Игра на тронове теоретично би могъл започне около септември, ако не дебютира седмия си сезон до юли, което вероятно допълнително ще стимулира HBO да остави време между двата си хитови сериала.

Westworld Сезон 2 детайли на историята

Новината за потвърждение на сезон 2 беше обявена през ноември, тъй като Джонатан Нолан и Лиза Джои казаха, че можем да очакваме много повече детайли за това как работят домакините по време на втория сезон.

„Тяхното изграждане и техния източник на енергия са нещо, което наистина ще бъде разкрито по време на сезон 2“ каза Нолън. „Ние бихме искали да се поддържа мистерията. Те са по-близо до биологията, отколкото до механиката, но те не страдат от мозъчна смърт по същия начин, както ние. Те до голяма степен се различават от човешките същества, мозъците им не се нуждаят от кислород, което им дава интересни възможности. Техните мозъци не са толкова крехки като нашите. От една страна, тяхното познание е контролируемо и податливо, но на структурно ниво, те не могат да бъдат убити по същия начин, по който ние можем д бъдем.“

Comments are closed.